blodsockermamma.blogg.se

En blogg om blodsocker, low carb, lchf, paleo, inredning och mode!

Tips på billiga och bra tvättpåsar/kassar!

Publicerad 2013-09-26 12:40:00 i Allmänt

Vi ska snart starta ett nytt projekt.
 
Nämligen källaren.
När vi flyttade in trodde jag aldrig att vi skulle komma ner och kunna börja renovera i källaren.
Vi har gjort om så mycket i detta huset och mycket stod halvfärdigt en lång tid eftersom barnen och mammaledigheten kom i vägen.
 
Man tror man ska hinna med så mycket men det blir inte så mycket av det tyvärr. Det första vi fick börja med var att dränera och lägga nytt tak. så fruktansvärt tråkigt eftersom det kostar så ofantligt mycket och så finns det så mycket man vill göra invändigt.
Men, det är viktigt att ha det torrt i huset och det vet vi ju att vi har nu.
 
Iaf källardelen har sett ut på många olika sätt sen vi flyttade in här. I början hade vi 3 olika skräprum där nere. Och fullt var det också. Helt sinnes vad skräp man samlar på sig?!
Nu har vi renoverat ett av rummen till ett badrum/tvättstuga. Alltså en tvättstuga med stort badkar och värme i golvet. Precis som vi ville ha det.
 
Det jag gillar mest är smart förvaring och det tycker jag att vi fick till med en långbänk med luckor och hyllsystem så man kan gömma undan mycket.
Det som vi inte riktigt lyckats med är smutstvätten.
Vi bor i ett hus på 3 plan och då orkar man ju inte gå ner med en t-shirt eller strumpa så det blev att vi slängde ner det i källartrappen så fick man ta det på vägen när man gick ner.
 
Nu har vi skruvat upp 3 krokar med plats att hänga upp 2 väskor för tvätt. En för vit och en för kulör. Köpte 2 på jysk för 50kr! Sånt kap. Jättenöjd med påsarna. Den 3dje kroken hängde vi upp den gigantiska plastkassen från ikea som vi ska ha panten i.
 
Blev så bra tycker jag, trots att det är svårt att ta bort blicken från den hemska väggen..
 
Som ni ser så ser inte väggarna kloka ut just nu. De förra ägarna har haft nån slags bambutapet och under detta har de tapetserat med tidningar och under detta är det målat med en turkosfärg. Äkta, äkta 70-tal har vi där nere men det ska vi väl kunna ändra på hoppas jag.. Så länge så måste vi faktiskt använda ytan som den ser ut nu. En sak i taget får det bli nu. Inte allt på en gång och sen slutar det med att arga snickaren kommer hit och skäller på oss..;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annie

Efter år av försök och aldrig lyckats bli med barn slog det till ordentligt när jag la ner vete och socker, började träna och fick en helt ny livsstil. Nu är jag mamma till 3 pojkar och lycklig, trött och väldigt nöjd..:-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela