Härlig ceasarsallad
Den här salladen är verkligen helt underbart god. Vi väljer bort krutongerna och lägger till kyckling.
Grillad i butik och det är rena snabbmaten..!
Enkelt, snabbt och smidigt!
800 gram romansallad
2 dl parmesanost, hyvlad
2 dl krutonger
3 dl olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 st vitlöksklyftor, pressade
4 st sardeller, filéer
4 droppe(ar) worcestershiresås
2 dl parmesanost, riven
3 st äggula(or)
I samarbete med MatHem
Tillagning
1. Tvätta och låt salladen rinna av i ett durkslag.
2. Lägg sedan salladen och den hyvlade osten och krutongerna på ett stort fat.
3. Blanda en dressing genom att vispa ner olivolja i en stråle i äggulorna. Det går bra att använda en matberedare eller en elvisp. Tillsätt vinäger, vitlök, finhackade sardeller, wochestershiresås och riven ost och låt dressingen mixas till att den blir slät. Späd med lite kallt vatten om dressingen blir för tjock. Ringla över salladen.
Bilden är lånad från Google.